Referenser/Fakta

Röster från tidigare kunder

Gunneli erbjuder en unik miljö för behandling där vilsam, jordande, grundande och andlig energi samverkar. Miljön i sig hjälpte min kropp och själ att slappna av och jag blev mottaglig för behandling som snabbt kom ner på en djup nivå. Behandlingar kombinerades med samtal och insikter som integrerades med konkreta verktyg, tips och övningar som jag kommer kunna använda mig av i min vardag. Här kände jag att Gunnelis kompetenser inom många områden samverkar och blir en fin helhet. Gunneli hjälpte mig att få syn på blockeringar, att få en förståelse och att få kontakt med delar av mig själv och jag kunde acceptera det som kom upp inom mig på ett väldigt fint sätt. Jag kände att Gunneli såg mig och förstod mig och utifrån det lyckades få mig vidare på resan till det jag kommer behöva för att må bra. En fantastisk fin form av personlig utveckling. Tack Gunneli!


/CT

Gunneli erbjuder en unik miljö för behandling där vilsam, jordande, grundande och andlig energi samverkar. Miljön i sig hjälpte min kropp och själ att slappna av och jag blev mottaglig för behandling som snabbt kom ner på en djup nivå. Behandlingar kombinerades med samtal och insikter som integrerades med konkreta verktyg, tips och övningar som jag kommer kunna använda mig av i min vardag. Här kände jag att Gunnelis kompetenser inom många områden samverkar och blir en fin helhet. Gunneli hjälpte mig att få syn på blockeringar, att få en förståelse och att få kontakt med delar av mig själv och jag kunde acceptera det som kom upp inom mig på ett väldigt fint sätt. Jag kände att Gunneli såg mig och förstod mig och utifrån det lyckades få mig vidare på resan till det jag kommer behöva för att må bra. En fantastisk fin form av personlig utveckling. Tack Gunneli!


/CT

 Måendet har gått upp och ner mellan behandlingarna. Jag tänker att det är ett bevis för att det händer något. Bara själva det faktum att jag bett om hjälp och att vi lägger tid och möda på mitt mående gör att jag känner mig lite mer värdefull. Jag är faktiskt värd den här ansträngningen, både i tid och pengar.


Gunneli ger mig uppgifter att utföra, Även om jag har svårt att verkligen få dem gjorda. Jag har skrivit två sorgebrev med hennes hjälp och ska skriva flera. Jag har ritat en framtidsvision som jag ska titta på varje dag och se vad jag kan ta för steg idag för att komma närmare målet.


/AE

Gunneli som workshop-ledare är väldigt lyhörd. Hon lyssnar in var och ens behov och syr därefter ihop kvällens workshop efter uttalade behov. Det upplevs tryggt och som att hon ser mig och gör allt för mitt bästa!


/XR

Det är först när jag låter min process bevittnas av någon jag vågar litar på som den kan få sin förlösning. Känslor som skam, ensamhet, hopplöshet, meningslöshet överlever inte särskilt länge i ljuset av acceptans, förståelse eller anknytning med en medmänniska.


Jag har gjort stora framsteg under den här första månaden och jag har mycket kvar att arbeta med, tur att jag har fem månader kvar att göra det tillsammans med Gunneli. 


Tack vare traumabearbetningen och Gunnelis hjälp har jag kunnat använda väldigt tuffa och triggande situationer som ingång till att möta och läka mina trauman från grunden. Situationer som annars kunde ha blivit traumatiserande i sig och ökat bördan av trauma exponentiellt.


/CM

Fri att njuta

Upplevelsen av att kliva in i 4 behandlingssessioner tillsammans med Gunneli.

Första sessionen upplevde jag Gunneli metodisk och tydlig i sitt utförande med ledande frågor. Där jag upplevde mig trygg i att det var hon som höll i rodret. Upplevde också en tydlighet i intentionen, i att det utrymme vi rör oss i tillsammans är ett utrymme att vara med det som är. Med andra ord (vilket jag tror var Gunnelis): ”det som visar sig, visar sig, det som inte visar sig visar sig inte”.

Vi började med att gå igenom chakran ett efter ett. I en upplevelse av en lättare

kroppscanning vad som där visar sig/ sticker ut.

Andra sessionen fokuserar vi på 1,2 och 3:e chakrat. Där upplevelsen är att Gunneli möter mig där jag är, eller där min kropp befinner sig (mitt i mensen). Med min önskan att vara med och undersöka kroppens vilja att släppa taget samtidigt välkomna obehaget/smärtan att göra så. Där hon också lägger vikt vid att se till att fylla på med styrka och ljus när processen är klar.

Tredje sessionen hölls fysiskt på plats i Gunnelis hem. Jag tar del av hennes beröring där jag upplever en ny dimension av tillit. Jag slås av hur beröringen tillför en ny dimension av uppöppnande och flöde tillsammans med Gunneli inkännande. Upplever mig sedd på ett fysikt plan. Gunneli guidar genom andning och visualisering vilket jag upplever för mig närmare upplevelsen i hur flödet i kroppen rör sig och var det stagnerar/ fastnar.

I början på fjärde sessionen knyter Gunneli an där vi var sist med frågan vad jag behöver och önskar av dagens session. Där hon ger utrymme för mig att styra. Jag känner mig sedd och mött i mitt behov av självbestämmande och känner mig redo att ta över rodret mer. Gunneli föreslår en struktur vilket jag upplever möter mitt behov av att dela min process den senaste veckan. Jag uttrycker sedan ett behov av guidning av henne igen där hon möter mig i en övning av hjärtöppning som kändes relevant i ett fortsatt utforskande i att bjuda in mer välbehag och njutning i livet.

Sammanfattningsvis en upplevelse av att med stadig hand bli guidad av en person med en stor verktygslåda med tekniker. Jag är berörd av känslomässigt hållandet och tydligheten hos Gunneli. Som inte bara har guidat mig till en betydelsefull nyckel, utan också visat hur jag använder den. En kroppslig upplevelse av stolthet och ett växande i mötet med andra.

Beundransvärt på så kort tid.


/VK

"Det var varmt och kärleksfullt (att sitta i svetthyddan), just att det var kolsvart var skönt, det fick mig att känna mig tryggare så nervositeten släppte."

FF

"Jag känner mig renad till kropp och själ"


/MJ


"Det var en sån fantastisk upplevelse för mig (med frigörande dans och fotmålning) och (känslan) som har hängt i som en tillväxt av mig själv.Så tacksam! 🙏


/MJ

Tack för igår, det var stor glädje i mig under och efter dansen

🙏


/MJ

Min känsla, för dessa fem gånger, som Gunneli och jag har träffats, är först och främst trygghet.
Det kände jag redan första gången.
Gunneli har hängivet och med värme, guidat mig genom svåra trauman, som flutit upp, för att fortsätta sin läkningsprocess.
Min medvetenhet har ökat under denna tiden. Lite i taget har jag insett den situation jag befinner mig i, och har befunnit mig i en längre tid.
Insikterna harofta varit smärtsamma, men på ett annat sätt, kan jag även känna lite befrielse.
Gunneli har funnits med under dessa processer och stöttat mig med healing och samtal. Gunneli känns seriös och kunnig, samt förklarar på ett tydligt sätt vad som pågår inom mig. Jag känner värme och tacksamhet för denna period.


/UB

Några år efter arbete med dig ser jag att Du fick mig förstå jag var tvungen att stanna upp och ändra på mig. Tänka på mig själv och inte "offra” mitt mående för andra hela tiden. 

Du hjälpte mig att förstå situationen jag var i och även få mig att varva ner. Än idag lyssnar jag på Guru Ram Das ibland då jag behöver komma ner i varv. Både på dagen och på kvällen när jag ska sova. Jag började också med yogan och har fortsatt med den med.


/AH

Jag har lärt mig att slappna av i kväll! Jag kan faktiskt släppa ner axlarna och släppa kontrollen. Tänk att det gick så enkelt. Att andas och med beröring! (efter Tantrisk Fredag)


/EÖ

Vi gör det här på 10 minuter i stället för terapi under 3 månader! Jag var uppfylld av och fast i en riktigt jobbig känsla. Din närvaro och medverkan tog mig igenom min process. Tack för den stjärna du är! Du lyser upp min värld!


/EB

Under Gunnelis healingbehandling kände jag mig trygg. Hon var lyhörd för vad som var på gång inom mig, ochså tillåtande att detta kunde få komma upp ännu mer till ytan. Gunneli guidade mig vidare så att förlåtelseprocessen kunde ha sin gång med en varm avrundning. Så fint.

UB


Jag kom hem till Gunnelis helt magiska hem. Man känner sig välkommen bara man såg det fina huset. Gunneli mötte mig med mycket fin värme och massor av energier. Gunneli höll en väldigt fin energibehandling. Efter behandlingen hade jag en väldigt fin känsla. Idag två dagar efteråt känner jag ett lugn i kroppen. Jag kommer snart besöka Gunneli igen.

MNGunneli håller healingspacet med värme, tydlighet och inkänning. Sessionen gav mig en fördjupad kontakt med det som fanns och rörde sig i mig och även nya perspektiv på vissa av sakerna. Det var som att min kropp kunde tala lite tydligare med mig med Gunneli som kanal. Genom sessionen landade jag i djup vila och harmoni och i en skön kontakt med mig och min kropp.


/HW

Jag har idag fått en energibehandling på distans av Gunneli. Det var en intressant upplevelse som påminde om när jag fått healing på distans men skillnaden här var att vi hela tiden hade en dialog genom arbetet.Jag upplevde att vi på ett sätt var "synkade" och kunde uppleva var Gunneli arbetade med min kropp.Jag upplevde healingenergi i form av värme, kunde relatera till det mesta av det Gunneli kände in och hon vägledde mig till att släppa områden med blockeringar.Det jag tar med mig är känslan av balansering och att släppa fram mer glädje och lättsamhet i livet.Tack Gunneli


/PA

Transformerande energibehandling av Gunneli:Gunneli gick varsamt och inlyssnande med sin lugna röst igenom dom olika momenten.Jag hade "spärrar" som hindrade mig att ta för mig, eller säga Nej till det som är för mycket.Vi gick igenom dåtid, men under resans gång, kom vi på att det är något i nutid som gnager. Fick 2 uppdrag av teamledaren som absolut inte är min specialitet! Har inga utbildningar eller erfarenhet för just till dessa ärenden! Har sagt ifrån 3 ggr. Men får höra att det där fixar du med din livserfarenhet och du har ju barn och barnbarn, så det är endast din självkänsla som hindrar dig! Jag har inte erfarenhet av skrikiga, trotsiga 10-11- åringar, inte heller från en liten tjej som har råkat ut för en hemsk händelse. Min egen rädsla i detta är, ifall jag ger fel råd, att jag blir anmält av nån typ av tjänstefel.Efter behandlingen kände jag, att det finns 2 möjligheter: Att jag säger 4:e gången nej, detta är inte mitt område, eller så gör jag uppdraget så bra jag kan, så får vi se hur det blir?Själva behandlingen:Dåtid: Kändes i mellangärdet, hade som lite ont och brännande känsla, som försvann av att jag djupandades och blåste ut händelsen och känslan från mellangärdet.När jag djupandades, blev jag lite illamående först, men det försvann nästan genast.Nutid: Kändes mer i hjärtat.Kände värmen i kroppen, när Gunneli höll sina händer på min rygg och magen.Övningen där jag kände golvet under mina fötter när jag stampade på golvet och djupandade: Mina ben fylldes som av pirrande sockerdricka, sen även i armarna. Kändes stabilt och starkt under fötterna och även jag fick känslan av stabilitet, styrka, glädje och skratt, så befriande


/ KT

För dig som vill ha fakta och siffror

Gunnelis utbildningar

2022-23.  Shamansk Healing               för Lina Petersdotter

2017-18.  FEEL grundutb + advanced   för Mia Holm, Horse Sp Con

2012-15.  Psykoterapeutprogrammet.  Umeå universitet

2010-14.  Tantrisk utv. för Calle Rehbinder, Alex Vartman, m fl

2010-12.  Dans som terapeutiskt hjälpmedel   Sthlms Musikped. Inst

2008-10.  Ansikts- och Irisdiagnosticering för Vistara Haiduk, Heilprak

2007-08.  Mediyoga för barn, tonåringar och vuxna.  Mediyoga Inst

2005-08.  Transpersonell Psykoterapeutisk Utb.  Niarte & Delphi Inst

2000-04.  Sjukgymnastprogrammet.    Karolinska universitetet


ENERGIUTBYTE för tjänster (Ersättning)


Behandlingsprogrammet Livet 2.0 under sex månader 44.444 kr ex moms

(eller 7.777 kr ex moms/månad under sex månader)

För enstaka Ceremonier lämnas donation på plats.

Workshops och Kurser har alla egen prissättning beroende på längd, medverkande osv. 

BEMER-behandlingar och Akupunktur säljs på klippkort om tio gånger att boka inom 6 månader 1.995:-

Individuella sessioner säljs helst i paket om fem sessioner tillsammans. (För bästa möjliga resultat behövs oftast minst fem sessioner)

Fem sessioner att boka inom två månader 5.495:-, ink moms

Tio sessioner att boka inom fem månader 9.995:-, ink moms

Därefter kan enstaka sessioner erbjudas, riktpris 1.495:-/st, ink moms


Donationer mottas tacksamt som kontanter, eller swish till 070-7874860.

Övriga tjänster faktureras för att betalas in till BG 5061-7679.