Aktuellt

Empowering individuals with the ability to live & enjoy life 100%!


VAD ÄR PÅ GÅNG?

Fri att njuta


På Facebook är Gunneli värd för en grupp "Fri att njuta" där alla som önskar ännu mer njutning i livet samlas. Där kommer vi att inspirera varandra till att dela tankar om det här med njutning, liksom när det kan vara svårt att njuta även om man vill. Förslag, idéer mm kan delas där. Välkommen att gå med där Du också!För att gå med i gruppen, sök på Facebook efter Fri att njuta och begär inträde, eller klicka på knappen nedan och be Gunneli om en inbjudan!

Livet 2.0 - få ett liv i frihet, som är lustfyllt och orgasmiskt,

sex månaders workshop

Har du försökt "få bort" envisa svårigheter under lång tid, bara för att senare tvingas att erkänna att de ändå finns kvar och stör dig? För att lösa upp sexuella blockeringar och djupa traumabearbetningar behöver tid dedikeras. Vi kommer sällan till botten med det som behöver lösas upp under bara några enstaka behandlingar (även om det är det vi önskar) utan det krävs tid för omprogramering av vår mjukvara.

Att då dedikera ett halvt år av sitt liv, för att lösa upp det som varit ett störande element under större delen av livet hittills, är en väl värd investering i dig själv. 

I programmet Livet 2.0 stöttas du under hela processen. Det innefattar individuella behandlingssessioner (live och/eller på distans), frågetillfällen samt även stöttande i grupp. Vill du veta mer? Ta del av ett live-webinar via zoom, helt gratis. Tryck på knappen nedan så kan du anmäla dig till det!


Medveten närvaro,

med tantriska möten


En återkommande grupp ca en gång/månad. När det blir av är det alltid kl 18.00 en fredag, på Krakhult.

Gruppen samskapas av de som deltar i stunden och skiftar alltså karraktär från tillfälle till tillfälle beroende på hur gruppen ser ut denna fredag.

Gunneli guidar i samtalen och övningar som vi gör. Inspiration till kvällens tema får gruppen gärna bidra med.  Det kan handla om samtal om vad tantra är till övningar för för avslappning, lugn och ro. Varje tillfälle gång det är aktuellt med beröringsövningar inleder vi med att beröra Samtyckeshjulets filosofi. Det innebär olika förhållningssätt  och respekt till sig själv och andra.


Vi inleder varje möte i närvaro med en enkel knytis måltid. Ett avslappnat sätt att lära känna varandra lite innan de riktiga presentationerna tar plats.


Ställ gärna dina frågor inför deltagande via telefon 070-7874860. Hojta till via sms eller messenger (Gunneli Fallmark) innan du kommer så blir du ordentligt mottagen!


Varmt välkommen till fredagsmys!

Samtalskväll framför brasan

I närvaro av elden, tystnaden och dem som oftast inte syns, bjuds du in till samvaro, lyssnande och berättanden. Vi delar det som ligger nära till hands, en dikt, en berättelse, en sorg eller en önskan. Meningen är att ditt innersta ska beröras. Att hela du ska finna avslappning och möjlighet till att tanka ny energi och livskraft.


Gunneli Fallmark är det som denna gång guidar oss i meditation och ord. Hon är vanligtvis medicinkvinnan som guidar dig i ditt undermedvetna, men denna gång är vi alla helt närvarande i nuet - förutom den förtrollningen en god berättelse kan ge! Den som känner sig manad att bjuda på sitt eget inlägg är också välkommen att bli hörd och sedd.


Energiutbytet för kvällen är en donation.


Varmt och innerligt välkommen från hjärtat!


Anmäl dig via FB nedan, eller sms till 0707874860.

Nymånens fria dans och målande fötter


Under 2024 kommer vi med start redan i januari, erbjuda frigörande dans som ett sätt att fira Nymånen varje månad. Nymånen står för nyskapande och att börja på ny kula. Finns det ett bättre sätt än att släppa dig fri i både kropp och själ för att sedan skapa nytt och vackert?


Gunneli Fallmark, som lett frigörande dans under närmare 20 år, leder oss genom en våg uppbyggd enligt De 5 rytmernas filosofi och därefter får du möjligheten att åskådliggöra din rörelse, och ditt kommande skapande för månaden och livet, i sprakande färger.


Helt prestationslöst bjuds du in till att måla med fötterna! En fantastisk annorlunda känsla som du aldrig kan föreställa dig innan du provat! Det allra bästa är att där finns ingen som kan säga att du gör fel, varken i dansen eller i måleriet, eftersom precis allting (som inte gör ont) är rätt!!!


Möt oss i Duvans lokaler, Prinsgatan 29 B, Motala (källarvåningen),

11 jan kl 17.30-20.00

9 feb kl 17.30-20.00

10 mars kl 14.00-17.00

8 april kl 17.30-20.00

9 maj kl 14.00-17.00

6 juni kl 14.00-17.00


Din investering i dig själv är 300:- per tillfälle. Anmäl dig genom betalning via rutan här intill! 


Ta med dig en vattenflaska, handduk, oömma kläder och gärna ytterligare en dansälskande vän! Allt annat finns på plats!

Varmt Välkommen!


Frågor ställs till Gunneli Fallmark gunneli@egenkraft.se, eller via sms till 070-7874860.


OBS! Trycker du på knappen nedan kan du få vårt nyhetsbrev direkt i din maillåda. Då får du förstahands information om när nästa danstillfälle blir av!

Shamansk svetthydda på Krakhult

med inledande trumresa


En uppskattad svetthydda upplevde vi i november här på Krakhult. I april blir nästa tillfälle av. Mer info kommer senare. Trycker du på knappen nedan erhåller du vårt nyhetsbrev och får då direkt veta när det är dags för nästa svetthydda igen!

Det är Gerd Pirkl, van ceremoniledare från Sweet Medicine triben, som arnordnar Svetthyddorna på Krakhult. De leds på engelska då Gerd pratar tyska och engelska. Viss översättning kan ordnas inför svetthyddan, men ej under själva ceremonin.

Vi sitter i ring i en kolsvart hydda (bilden). De som vill är nakna, andra har en sarong eller baddräkt på sig. Skulle du behöva avbryta svetthyddan på grund av stark värmeutveckling när vattnet hälls på stenarna t ex, är det tillåtet att gå ut naturligtvis. Rådet är dock att försöka sitta, eller ligga, kvar för den rikaste upplevelsen. Svetthyddan innebär en kraftig reningsprocess både fysiskt och psykiskt/känslomässigt.

Vattenflaska och handduk är bra att ha med sig!


För ytterligare frågor, skriv till gunneli@egenkraft.se eller 0707874860.