Aktuellt

Empowering individuals with the ability to live & enjoy life 100%!


VAD ÄR PÅ GÅNG?

Fri att njuta


På Facebook är Gunneli värd för en grupp "Fri att njuta" där alla som önskar ännu mer njutning i livet samlas. Där kommer vi att inspirera varandra till att dela tankar om det här med njutning, liksom när det kan vara svårt att njuta även om man vill. Förslag, idéer mm kan delas där. Välkommen att gå med där Du också!För att gå med i gruppen, sök på Facebook efter Fri att njuta och begär inträde, eller klicka på knappen nedan och be Gunneli om en inbjudan!

Tantrisk Fredag


En återkommande grupp, kl 18.00 varje fredag, på Krakhult. Gruppen samskapas av de som deltar i stunden och skiftar alltså karraktär vecka till vecka beroende på hur gruppen ser ut denna fredag. Gunneli leder och inspirerar gruppen varsamt från samtal om vad tantra är till övningar för kvällen. Varje fredagskväll inleds med 15 minuters samtal, baserat i Samtyckeshjulets filosofi. 


Fr om januari 2024 kommer vi att dela upp fredagarna till att varannan fredag mötas endast kvinnor och varannan fredag mixade grupper. Detta för att kvinnorna ska känna sig extra trygga och välkomnade i ett förstående och lagom utmanande utrymme! 


Ställ gärna dina frågor inför deltagande via telefon 070-7874860. Hojta gärna till via sms eller messenger (Gunneli Fallmark) innan du kommer så blir du ordentligt mottagen!


Varmt välkommen till fredagsmys!

Livet 2.0 - få ett lustfyllt och orgasmiskt liv, efter sex månaders workshop


Har du försökt "få bort" envisa svårigheter under lång tid, bara för att senare tvingas att erkänna att de ändå finns kvar och stör dig? För att lösa upp sexuella blockeringar och djupa traumabearbetningar behöver tid dedikeras. Vi kommer sällan till botten med det som behöver lösas på några enstaka tillfällen utan det krävs tid för omprogramering av vår mjukvara. Att då dedikera ett halvt år av sitt liv, för att lösa det som varit ett störande element under större delen av livet hittills, är en väl värd investering i dig själv. 

I programmet Livet 2.0 stöttas du under hela processen. Det innefattar individuella behandlingssessioner (live och/eller på distans), frågetillfällen samt även stöttande i grupp. Vill du veta mer? Tryck på knappen nedan!

Nymånens fria dans och målande fötter


Under 2024 kommer vi med start redan i januari, erbjuda frigörande dans som ett sätt att fira Nymånen varje månad. Nymånen står för nyskapande och att börja på ny kula. Finns det ett bättre sätt än att släppa dig fri i både kropp och själ för att sedan skapa nytt och vackert?


Gunneli Fallmark, som lett frigörande dans under närmare 20 år, leder oss genom en våg uppbyggd enligt De 5 rytmernas filosofi och därefter får du möjligheten att åskådliggöra din rörelse, och ditt kommande skapande för månaden och livet, i sprakande färger.


Helt prestationslöst bjuds du in till att måla med fötterna! En fantastisk annorlunda känsla som du aldrig kan föreställa dig innan du provat! Det allra bästa är att där finns ingen som kan säga att du gör fel, varken i dansen eller i måleriet, eftersom precis allting (som inte gör ont) är rätt!!!


Möt oss i Duvans lokaler, Prinsgatan 29 B, Motala (källarvåningen),

11 jan kl 17.30-20.00

9 feb kl 17.30-20.00

10 mars kl 14.00-17.00

8 april kl 17.30-20.00

9 maj kl 14.00-17.00

6 juni kl 14.00-17.00


Din investering i dig själv är 300:- per tillfälle, eller 1000:- för alla sex gångerna om anmälan innan 30 dec 2023!


Ta med dig en vattenflaska, oömma kläder och gärna ytterligare en dansälskande vän! Allt annat finns på plats!

Varmt Välkommen!


Anmälan och frågor sker till Gunneli Fallmark gunneli@egenkraft.se, eller via sms till 070-7874860. Se även www.egenkraft.se


OBS! Trycker du på knappen nedan kan du få vårt nyhetsbrev direkt i din maillåda. Då får du första hands information om när nästa danstillfälle blir av!

Shamansk svetthydda på Krakhult

med inledande trumresa


Hade vi i november och kommer att erbjuda på nytt men först i mars eller april. Mer info kommer senare. Trycker du på knappen nedan erhåller du vårt nyhetsbrev och får då direkt veta när det är dags för nästa svetthydda igen!

Det är Gerd Pirkl, van ceremoniledare från Sweet Medicine triben, som arnordnar Svetthyddorna på Krakhult. De leds på engelska då Gerd pratar tyska och engelska. Viss översättning kan ordnas inför svetthyddan, men ej under själva ceremonin. 

Vattenflaska och handduk är bra att ha med sig!