Sessioner/Kurser

Sexuella blockeringar

Blockeringar av olika slag får vi alla ta del av. Många blockeringar är truaman vi upplevt medan andra blockeringar blir följden av en mer eller mindre omedveten reaktion på något som ofta drabbat oss väldigt tidigt i livet. Dessa tidiga blockeringar kan ofta vara de som sitter kvar längst (livslångt?) och ihärdigast. Sexuella blockeringar hör ofta till dessa. Anledningen till det är att vi intellektuellt inte förstår orsaken till varför de har dykt upp. Eller varför de inte ger med sig. Alltså kan vi inte heller lösa upp problemet intellektuellt, utan behöver söka andra vägar. Energibehandling är i detta läge ett suveränt hjälpmedel då bristen på flödande energi konkret talar om för oss var (vilken del av kroppen/chakra) problemet sitter och att vi därifrån med gemensamma krafter kan luska oss fram till grundorsak och lösning.

OBS! Behanlingen utförs helt påklätt!

Kan även utföras på distans, men då behöver du försäkra dig (och mig) om att du finns på en riktigt trygg plats där du har tillit till att släppa taget helt och fullt. Du behöver kunna slappna av så pass att du har möjlighet att själv vara med och känna vad som händer i dig! 

Energimedicin

Energiskolans förklaring:Konceptet energimedicin inbegriper alla tränings- och behandlingsformer som stimulerar den mänskliga organismens förmåga att självläka och bygga vitalitet på naturlig väg. Energimedicin syftar till att öka möjligheten till större integrering med universum genom att "odla energi".


Detta stämmer mycket väl in på Gunnelis arbete.Allt omkring och i oss är energi, vi omskapar också energi och förlyttar den från en plats till en annan. Kundalinienergi är som vår livsenergi som böljar genom kroppen när den är fri. En del människor kan använda sig av denna fria energin till att lösa upp andras blockeringar, Gunneli är en av dem som gör så. Vi går igenom varje energichakra för att lösa upp de blockeringar som träffas på. Exakt hur vi går tillväga och vad som händer berättar Gunneli gärna i ett första samtal när vi lär känna varandra.

OBS! Behandlingen utförs helt påklätt! Kan även utföras på distans, se avslutande mening under Sexuella blockeringar.

Shamansk healing

Shamansk healing kan betyda väldigt mycket och utförs olika av olika personer. Även här är vi ute efter ett ohindrat flöde genom kroppen. Det som alltid är gemensamt är att klientens "nu" bestämmer vad som behöver göras. Spirit guidar om hur och var och på vilket sätt blockeringen kan tas om hand. Genom shamansk massage, enrgibehandling, en ritual eller en trumresa, eller dyligt.

Kan utföras på distans.

 Livet 2.0

är ett sex månader långt program där vetenskap, visdom, intelligens och andlig ledning hjälper dig att integrera nyvunnen kunskap tillsammans med en stöttande medmänniska och guide, som agerar katalysator. Vi har kontakt flera gånger per vecka i individuella sessioner och dessutom blir du även del av en trygg och uppbyggande grupp med andra som varit med om liknande händelser. 


Kan detta vara Din start till ditt nya liv där du lever i Lustfyllda och Orgasmiska relationer?


 

Bara-vara-dagar

Många är vi som behöver ge oss själva extra tid i lugna och ro - att bara få vara i stillhet och bli lite ompysslad. Till Krakhult blir du med jämna mellanrum inbjuden att få komma precis som du är, landa i skogens mjuka moss-famn, eller sitta i solen och mysa eller njuta av nyttig mat som du slipper laga till själv! Valet är ditt och möjligheterna är många till att även välja till en behandling om så önskas, t ex akupunktur, Bemer, massage, yoga eller annat. En dag fylld av lugna och sköna möjligheter till ett rimligt pris.

 Fri dans & Mediyoga

Fri dans till musik inspirerad av de 5 rytmerna, ges vid tillfälle i föreningen Duvans lokaler i Motala, Prinsgatan 29 B. För att se när det finns möjlighet att njuta av Fri dans och Medi yoga, läs mer här

Antiinflammatorisk kost & läkeväxter

Många är de folksjukdommar som startar med någon form av inflammation i kroppen, ofta leder eller hud. T ex reumatism, artros, gikt, eksem mm. Att då ge sin kropp möjlilgheten att läka sig själv genom att minska på trycket av de inflammatoriska ämnena i sin kost bör vara ett första steg i stället för att tysta symptomen med hjälp av kortison eller andra stereoider. Gunneli har under en längre tid lärt sig att laga riktigt god antiinlammatorisk kost. Detta tillsammans med kunskap om växter och örter du lätt plockar och tar hand om själv, är återkommande helgkurser på Krakhult.

Ceremonier under året


Fullmåneceremonier har varit återkommande inom Egen Kraft och Gunnelis verksamheter sedan 2006. De ger en tydlig struktur för hela året och visar även på vårt behov av att fortsätta at kontinuerligt rensa oss från oönskade egenskaper eller styrande tankar. Lika viktigt som att se behovet av att regelbundet också bjuda in till nya idéer och nytänkande.

Förutom Fullmåneceremonier utförs även reningstillfällen i Svetthydda, liksom trumresor för att t ex möta ditt kraftdjur eller mycket annat.

Bemer & FEEL

Behandlingar med Bemerapparat och FEEL behandlingar beskrivs på egen sida.


Läs mer här

Fotograf: Gabriella Abu-Ali

Förutom bilder på hästar:Evalena Senzing Andersson

Hus: Gunneli Fallmark