Gårdsbutik/Webbshop

Hjärtat - Hjärtegårdens Naturliga Vitaminer säljer det som odlas på gården - och mer därtill

WEBBSHOP

Att allt ingår i ett flöde är lika centralt inom permakulturen som naturens cykliska förlopp är inom Schamanismen. Lika självklart som att odling följer årstidernas förändringar, lika självklart är det att allt det som växer och produceras här Hjärtegården behöver ett naturligt utlopp, för att fler människor som också önskar leva hälsosamt och rikt naturens direkta vitaminer och nyttigheter. Alltså öppnar vi en Gårdsbutik! Med omsorg om jorden, ännu en självklarhet Hjärtegården, säljer vi helst förpackningsfritt, alltså per kilo, liter eller dyl. kommer du hit personligen - ta med dig din egen burk till det du önskar köpa!

 

 

Genom gårdsbutiken Hjärtat når vi ut till fler med den mat och de produkter som vi själva litar på och använder i vår egen och djurens vardag. Det handlar alltså främst om människomat, det som växer i vår trädgård och växthus, men också det vi köper in i form av torra varor som ris, nötter, torkade produkter och annorlunda mjöler. Vi säljer också den, vi anser vara, bästa hundmaten - Fodax, färskfrusen och icke upphettad med mycket lite spannmål. Även mineraler och andra viktiga fodertillskott till hästarna finns med i vår butik, och sist men inte minst väldoftande, ekologiska och handgjorda tvålar liksom rengöringsmedel. 

Välkommen hit på en titt! Vi håller öppet så snart vi är hemma, generellt 9-20 varje dag. Vill du vara säker på att hitta oss här slå en signal eller skicka ett sms innan du kommer: Gunneli 0707874860, John 0736561292. Skulle vi inte vara hemma när du kommer så kan vi kanske ordna så du får det du vill ha i alla fall! Bor du långt bort kan vi också posta det du önskar, men ej fryst hundmat! Till webbshopen