FEEL

 

Hästen lär dig att leda dig själv - och att relatera till andra (även leda vid behov)
(Facilitated Equine Experiental Learning)

 

FEEL handlar om att

Förändra

Egna

Erfarenheter,

när hästen är Lärare!

 

 

Inom FEEL-arbetet förenas allt det som Hjärtegården står för och arbetar för: Att på en lugn och harmonisk plats med naturliga hjälpmedel (hästarna) nå människans inre förmåga att stärka och förtydliga sin redan befintliga, egen kraft, för ett fortsatt hållbart växande. Jag kallar det också  "Back to basic", med väldigt basic (men djupt effektiva) metoder! Mycket enkelt förklarat är det hästens förmåga att känna av och direkt spegla dina energier/vibrationer som är grunden i detta otroligt lika effektiva som mjuka/snälla arbete. Något som sker väldigt intuitivt hos hästen. Vill du fördjupa dig i det, läs gärna forskarnas sätt att beskriva Hjärtats intuitiva intelligens. 

Du har när som helst möjlighet att boka in en individuell tid för att prova på detta! Grundpriset är 1000:-/timme. Skriv eller ring till gunneli@egenkraft.se 070-7874860!

Vill du i stället pröva i grupp, för att också få del av gruppdynamiken som tar upplevelsen ytterligare en nivå, då ges nästa grupptillfälle i och med:

Ordlös kommunikation - lära för livet! En hel helgworkshop som återkommer flera gånger under året. Joey och Lady kommer tillsammans med Gunneli att guida dig till nya upplevelser. Kanske kommer det för dig att handla om tydligare gränssättning, kanske känna sann kärlek, kanske bli varse om en av dina gåvor som gömts? Vi varvar teori med förklaringar och praktiska övningar tillsammans med hästarna. Under denna helg kommer vi också att göra en mängd integrerande övningar där du befäster dina nya kunskaper i kroppen. De kommer att finnas med dig för alltid med andra ord!

Det allra viktigaste handlar om hjärtkontakt. Se gärna forskning om det känslomässiga bandet mellan häst och människa. Att prata hjärta till hjärta, det är precis så som hästarna pratar med varandra. 

Du kommer bli glatt överraskad över allt det som bara sker av sig själv under en sån här helg. Dina känslor kommer att beröras på flera olika sätt. Det kan bli lite tuffare under kortare perioder, och ibland ordentligt skrattretande. Resultat kommer, vad som än sker, vara en stärkt och av nyfikenhet väckt DU!

Röster från tidigare deltagare:

"Jag vill bo med en häst!", Sakshin

"Jag är boostad!", Malin

"Hur kan det gå så fort och direkt?", Anna

"Lär om dig själv genom hästen!", Ethel

"Dela är att bry sig!", Camilla

"En fantastisk dag med hästar!", Ulf

"Att möta hästarna med respekt och i mindfulness, var grunden för att nå en djupare kontakt, och upplevs som en belöning. Det är något jag kommer att bära med mig länge!", Malin

 

Gunneli är förutom leg. psykoterapeut och sjukgymnast även certifierad FEEL handledare på avancerad nivå. Nyligen hemkommen från konferens och vidareutbildning vid FEELs högkvarter i Toronto, Kanada, är Gunneli fulladdad med inspiration och idéer för en fantastisk workshop!

I priset, 3500:-, ingår övernattning, fika x 2/dag, lunch båda dagarna, kvällsmat lördag samt frukost söndag. Vi börjar kl 10 på lördagen och avslutar söndagen ca kl 17.00.

Varmt välkommen med frågor och din anmälan till gunneli@egenkraft.se