FEEL

Hästassisterad psykoterapi/coaching är ett annorlunda och mycket lättare sätt att acceptera, beskriva och lära sig om sina egna känslor. Hästen lär dig genom sin direkta feedback på din energi och handling, att vara tydlig och sann i din kommunikation. Detta är att KÄNNA i sann bemärkelse! FEEL (Facilitated Equine Experiental Learning)

 

FEEL handlar om att känna in på djupet, men också att 

Förändra

Egna

Erfarenheter,

när hästen är Lärare!

https://youtu.be/kXLtuBIZGbY

"När vi spenderar tid med dessa kraftfulla, välvilliga djur utanför de vardagliga arenorna  som ”träning, tävling och uppvisning”, återskapar hästar ett påtagligt sätt Pegasus-myten: De öppnar djupa källor i våra hjärtan, strömmar som spränger genom de begränsande tanke vanor och beteenden som ständigt förstärkts av samhälle och sociala kulturer. I det ögonblicket har vi större tillgång till flödande källor av inspiration, intuition och förnyelse. Vår sanna natur."

Mia Holm, som tog FEEL till Sverige

 

PROVA-PÅ-WORKSHOP PÅ GÅNG!

19-20 okt 10.00-15.30 Nära möte, varmt, stort, mjukt och hållande

Med hjälp av de beskrivande orden ovan, vart går din tanke? Många som upplever en sann hjärtkontakt med en av våra hästar brukar beskriva den just så. En hjärtkontakt kan vi ha med alla levande varelser o även med dig själv förstås! På Hjärtegården är det dock främst hästarna som lär oss vad hjärtkontakt innebär. Att lyfta sig själv och andra - det är ett sätt att beskriva vad hästarna gör med och för oss. Eller ett innerligt möte med dig själv, påminnelse om vem du egentligen är och vad dina unika gåvor kan skapa för dig i ditt liv - de är också exempel på vad du kan uppleva i och med en innerlig kontakt med ett eller flera hjärtan. Eller kanske en upplevelse av att känna djup kärlek. 

Vi varvar teori med olika mer eller mindre meditativa övningar och naturligtvis möten med hästarna. Din ledare för dagen (eller helgen om du väljer att vara med båda dagarna) är Gunneli Fallmark. Hon har efter över 30 års arbete m människor och djur på olika sätt, börjat förena en mängd metoder och tillvägagångssätt till något som hjälper alla och en var i sin egen livsvandring, till att vara den bästa möjliga och mest sanna versionen av sig själv. Hon är mån om att Du själv blir varse om att du dag för dag närmar dig dina drömmars mål!

Ingen tidigare erfarenhet av varken hästar, meditation el dyl behövs för att vara med under lördagen. Å andra sidan, OM du har erfarenhet sedan tidigare så bygger du vidare på den. Det blir med andra ord inte repetition utan en fortsättning/nästa nivå från vad du har med dig sedan tidigare! Allt vi gör kommer att ske på marken utomhus eller på stol/matta inomhus. 

Lördagens pris inkluderar kurs och fika x 2, för 500kr. Lunch tar du med dig själv, eller köper här om så önskas, meddela då dagen innan! 

Söndagens del i helgens hjärtkontakt-skapande innebär en fördjupning av lördagen. Dagens hjärtkontakter kommer beröra dig snäppet mer och du kommer även kunna använda dig av Hästarnas visdom i en högre grad. 

Denna dag kommer vi bl a att involvera oss och hästarna i målsökande! Mötet med dig själv kommer alltså att fortsätta - på ett nytt sätt! Vi varvar vidare med lite teoretiska förklaringar med fler meditativa övningar och längre  möten med hästarna. Din ledare också under söndag är Gunneli Fallmark. Hon är mån om att Du själv blir varse om att du dag för dag närmar dig dina drömmars mål!

För att vara med på denna del 2 dag behöver du antingen ha gått kursen dagen innan, eller varit med på någon tidigare FEEL-workshop. Allt vi gör kommer att ske på marken utomhus eller på stol/matta inomhus. 

Kursavgiften för söndagen är också 500 kr. Fika x 2 ingår även här, egen lunch tas med, eller säg till så går det att köpa här. Även övernattning m frukost går att ordna om du önskar det, men då utöver själva kursen. 

 Anmäl dig till önskad kurs genom direktkontakt med Gunneli, mail gunneli@egenkraft.se eller tel 0707874860.

 Varmt välkommen med både ytterligare frågor och anmälan!

 

Du som bor i Arboga, Kungsör, Köping, Eskilstuna, Örebro eller Västerås med närliggande områden kan jag erbjuda hästassisterad psykoterapi, med hjälp av hästarna på gården. Inom FEEL-arbetet förenas allt det som Hjärtegården står för och arbetar för: Att på en lugn och harmonisk plats med naturliga hjälpmedel (hästarna) nå människans inre förmåga att stärka och förtydliga sin redan befintliga, egen kraft, för ett fortsatt hållbart växande. Jag kallar det också  "Back to basic", med väldigt basic (men djupt effektiva) metoder! Mycket enkelt förklarat är det hästens förmåga att känna av och direkt spegla dina energier/vibrationer som är grunden i detta otroligt lika effektiva som mjuka/snälla arbete. Något som sker väldigt intuitivt hos hästen. Vill du fördjupa dig i det, läs gärna forskarnas sätt att beskriva Hjärtats intuitiva intelligens. 

Närmast erbjuds du en första möjlighet att närma dig den fantastiska världen där vi kommunicerar med hästarna hjärta till hjärta. Vi håller "Jag vill lära mig mer om FEEL dagar" på Hjärtegården då och då, närmast är i slutet av juli. 500:-investerar du i ditt välbefinnande och för att stilla din nyfikenhet! OBS! Ingen tidigare erfarenhet av hästar behövs! Detta hjälper bl.a. dig i Arboga, Köping, Eskilstuna och Västerås med omnejd som är intresserad av hästassisterad psykoterapi att få en bättre insikt i vad det innebär. 

Frågor och anmälan skickas till gunneli@egenkraft.se

 

Hösterbjudande och VIPkund! 

Blir du även en VIP-kund hos Hjärtegården, dvs genom ett medlemsskap i Cashback som ger dig möjlighet att spara pengar på ditt vanliga shoppande, då har du även möjlighet att köpa 10 FEEL-lektioner på en gång till priset av 6, dvs betala 6000:- i stället för 10 000:-, för att säkerställa att du verkligen kommer på banan igen och går den väg genom livet som är menad för dig! De 10 gångerna behöver användas upp inom max 2 år!

 

Du som bor i Arboga, Köping, Eskilstuna och Västerås, och även alla andra städer, har annars när som helst möjlighet att boka in en individuell tid för att prova på detta! Grundpriset är 1000:-/timme. Skriv eller ring till gunneli@egenkraft.se 070-7874860!

 

Vill du i stället pröva i grupp, för att också få del av gruppdynamiken som tar upplevelsen ytterligare en nivå, då ges nästa grupptillfälle i och med:

Ordlös kommunikation - lära för livet! En hel helgworkshop som närmast kommer att erbjudas i mars månad. Lady, Lubega och Rafiqi kommer tillsammans med Gunneli att guida dig till nya upplevelser. Kanske kommer det för dig att handla om tydligare gränssättning, kanske känna sann kärlek, kanske bli varse om en av dina gåvor som gömts? Vi varvar teori med förklaringar och praktiska övningar tillsammans med hästarna. Under denna helg kommer vi också att göra en mängd integrerande övningar där du befäster dina nya kunskaper i kroppen. De kommer att finnas med dig för alltid med andra ord!

Det allra viktigaste handlar om hjärtkontakt. Se gärna forskning om det känslomässiga bandet mellan häst och människa. Att prata hjärta till hjärta, det är precis så som hästarna pratar med varandra. 

Du kommer bli glatt överraskad över allt det som bara sker av sig själv under en sån här helg. Dina känslor kommer att beröras på flera olika sätt. Det kan bli lite tuffare under kortare perioder, och ibland ordentligt skrattretande. Resultat kommer, vad som än sker, vara en stärkt och av nyfikenhet väckt DU!

I priset, 3500:-, ingår övernattning, fika x 2/dag, lunch båda dagarna, kvällsmat lördag samt frukost söndag. Vi börjar kl 10 på lördagen och avslutar söndagen ca kl 17.00.

Röster från tidigare deltagare:

"Jag vill bo med en häst!", Sakshin

"Jag är boostad!", Malin

"Hur kan det gå så fort och direkt?", Anna

"Lär om dig själv genom hästen!", Ethel

"Dela är att bry sig!", Camilla

"En fantastisk dag med hästar!", Ulf

"Att möta hästarna med respekt och i mindfulness, var grunden för att nå en djupare kontakt, och upplevs som en belöning. Det är något jag kommer att bära med mig länge!", Malin

 

Gunneli är förutom leg. psykoterapeut och sjukgymnast även certifierad FEEL handledare på avancerad nivå. Utbildad både i Sverige och i Kanada.

Varmt välkommen med frågor och din anmälan till gunneli@egenkraft.se