FEEL

 

Hästen lär dig genom hästassisterad psykoterapi/FEEL att vara tydlig och sann i din kommunikation

(Facilitated Equine Experiental Learning)

FEEL handlar om att känna in på djupet, men också att 

Förändra

Egna

Erfarenheter,

när hästen är Lärare!

 

"När vi spenderar tid med dessa kraftfulla, välvilliga djur utanför de vardagliga arenorna  som ”träning, tävling och uppvisning”, återskapar hästar ett påtagligt sätt Pegasus-myten: De öppnar djupa källor i våra hjärtan, strömmar som spränger genom de begränsande tanke vanor och beteenden som ständigt förstärkts av samhälle och sociala kulturer. I det ögonblicket har vi större tillgång till flödande källor av inspiration, intuition och förnyelse. Vår sanna natur."

Mia Holm, som tog FEEL till Sverige

 

Du som bor i Arboga, Kungsör, Köping, Eskilstuna, Örebro eller Västerås med närliggande områden kan jag erbjuda hästassisterad psykoterapi, med hjälp av hästarna på gården. Inom FEEL-arbetet förenas allt det som Hjärtegården står för och arbetar för: Att på en lugn och harmonisk plats med naturliga hjälpmedel (hästarna) nå människans inre förmåga att stärka och förtydliga sin redan befintliga, egen kraft, för ett fortsatt hållbart växande. Jag kallar det också  "Back to basic", med väldigt basic (men djupt effektiva) metoder! Mycket enkelt förklarat är det hästens förmåga att känna av och direkt spegla dina energier/vibrationer som är grunden i detta otroligt lika effektiva som mjuka/snälla arbete. Något som sker väldigt intuitivt hos hästen. Vill du fördjupa dig i det, läs gärna forskarnas sätt att beskriva Hjärtats intuitiva intelligens. 

Närmast erbjuds du en första möjlighet att närma dig den fantastiska världen där vi kommunicerar med hästarna hjärta till hjärta. Vi håller "Jag vill lära mig mer om FEEL dagar" på Hjärtegården då och då, närmast är i slutet av juli. 500:-investerar du i ditt välbefinnande och för att stilla din nyfikenhet! OBS! Ingen tidigare erfarenhet av hästar behövs! Detta hjälper bl.a. dig i Arboga, Köping, Eskilstuna och Västerås med omnejd som är intresserad av hästassisterad psykoterapi att få en bättre insikt i vad det innebär. 

Frågor och anmälan skickas till gunneli@egenkraft.se

 

Sommarerbjudande! 

Normalpriset för en första individuell FEEL lektion är 1500 kr, då det oftast tar minst 90 min. Under juni-augusti kan du boka in din första lektion för endast 1000:-! 

Riktigt VIP erbjudande!

Blir du även en VIP-kund hos Hjärtegården, dvs genom ett medlemsskap i Cashback som ger dig möjlighet att spara pengar på ditt vanliga shoppande, då har du även möjlighet att köpa 10 lektioner för 6000:-, dvs 600:-/tim. De sex lektionerna ska bokas in under 2019.

 

Du som bor i Arboga, Köping, Eskilstuna och Västerås, och även alla andra städer, har annars när som helst möjlighet att boka in en individuell tid för att prova på detta! Grundpriset är 1000:-/timme. Skriv eller ring till gunneli@egenkraft.se 070-7874860!

 

Vill du i stället pröva i grupp, för att också få del av gruppdynamiken som tar upplevelsen ytterligare en nivå, då ges nästa grupptillfälle i och med:

Ordlös kommunikation - lära för livet! En hel helgworkshop som närmast kommer att erbjudas i mars månad. Lady, Lubega och Rafiqi kommer tillsammans med Gunneli att guida dig till nya upplevelser. Kanske kommer det för dig att handla om tydligare gränssättning, kanske känna sann kärlek, kanske bli varse om en av dina gåvor som gömts? Vi varvar teori med förklaringar och praktiska övningar tillsammans med hästarna. Under denna helg kommer vi också att göra en mängd integrerande övningar där du befäster dina nya kunskaper i kroppen. De kommer att finnas med dig för alltid med andra ord!

Det allra viktigaste handlar om hjärtkontakt. Se gärna forskning om det känslomässiga bandet mellan häst och människa. Att prata hjärta till hjärta, det är precis så som hästarna pratar med varandra. 

Du kommer bli glatt överraskad över allt det som bara sker av sig själv under en sån här helg. Dina känslor kommer att beröras på flera olika sätt. Det kan bli lite tuffare under kortare perioder, och ibland ordentligt skrattretande. Resultat kommer, vad som än sker, vara en stärkt och av nyfikenhet väckt DU!

I priset, 3500:-, ingår övernattning, fika x 2/dag, lunch båda dagarna, kvällsmat lördag samt frukost söndag. Vi börjar kl 10 på lördagen och avslutar söndagen ca kl 17.00.

Röster från tidigare deltagare:

"Jag vill bo med en häst!", Sakshin

"Jag är boostad!", Malin

"Hur kan det gå så fort och direkt?", Anna

"Lär om dig själv genom hästen!", Ethel

"Dela är att bry sig!", Camilla

"En fantastisk dag med hästar!", Ulf

"Att möta hästarna med respekt och i mindfulness, var grunden för att nå en djupare kontakt, och upplevs som en belöning. Det är något jag kommer att bära med mig länge!", Malin

 

Gunneli är förutom leg. psykoterapeut och sjukgymnast även certifierad FEEL handledare på avancerad nivå. Utbildad både i Sverige och i Kanada.

Varmt välkommen med frågor och din anmälan till gunneli@egenkraft.se