Aktuellt

 

FEEL™ workshop 14-15 juli

 
 

 Förändra dina Egna Erfarenheter med en häst som Lärare! Och det hästen lär dig - det finns kvar inom dig resten av ditt liv!

Detta är ett upplevelsebaserat koncept, närapå omöjligt att beskriva i ord då både kropp, själ och även det andliga inom dig påverkas och är betydelsefullt. Därför behöver du komma och göra din egen erfarenhet/upplevelse av att bli speglad av en häst. Dessutom blir du påverkad till att förfina vissa av dina egenskaper, och lyfta fram andra.
Hästen dömer dig aldrig och bär inte omkring på minnet av vad du har gjort tidigare. Hästen är här och nu och vill inget annat än att du också ska vara det, och ännu hellre i en djup gemensam kommunikation där era hjärtan är förbundna med varandra. Därför mer eller mindre kräver hästen att du är helt autentisk i dess närhet. Något både du och ert gemensamma förbund gynnas av.
"Hästen vet när människan inte har koll" skriver forskarna Monamie Ringhofer o Shinya Yamamoto i sin artikel i Animal Cognition, 2016; Domestic Horses Send Signals to Humans When They Face With an Unsolvable Task.
 
Under denna workshop på ❤️-gården träffar du Gunneli Fallmark. Hon är FEEL™ practitioner utbildade av Horse Sprit Connections, Kanada. Gunneli har dessutom lång erfarenhet av att arbeta med människor, både som sjukgymnast och som psykoterapeut. Du kommer med andra ord att vara i mycket trygga händer! Hästarna Joey och Lady kommer även dem att ge sitt allt!
 Tidigare deltagare på liknande workshop har uttryckt sig så här:
"Nu är jag boostad", Malin
"Jag vill bo med en häst!", Sakshin
"Så snabbt det går att få kontakt med den egentliga känslan!", Berit
"Hästarna är magiska", Lars
"Lär om dig själv genom hästen", Ethel
"Dela är att bry sig", Camilla
"Att möta hästarna med respekt och i mindfulness, var grunden för att nå en djupare kontakt, och upplevs som en belöning. Det är något jag kommer att bära med mig länge", Malin
"En otroligt givande dag tillsammans med underbara hästar", Ulf
 
Vi varvar teori med praktiska övningar tillsammans med hästarna. Vi är en grupp på max 6 personer, vilket i sig också ger dynamik åt det som sker inom dig. Varje hästmöte är dock enskilt, en häst + en människa. Ingen tidigare vana av hästar behövs. Allt det vi gör, görs från marken.
 
För ytterligare frågor och anmälan hör av dig till Gunneli, gunneli@egenkraft.se
 
Det finns också mer att läsa om FEEL™ under FEEL knappen eller www.horsespiritconnections.com (om du är bekväm med engelska)
 
Mycket varmt välkommen till en väldigt speciell dag!!
Önskar Joey, Lady, och Gunneli